Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Başvuru Sonuçları Hk.

2021-2022 Güz Döneminde Lisansüstü Programlara Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Dikkatine;

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 31 Ağustos 2021- 03 Eylül 2021 tarihleri arasında şahsen yapılacak olup, kesin kayıt için gelecek olan adaylar “Kesin Kayıt Evraklarını eksiksiz bir şekilde elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak, dosya içerisinde (mavi dosya) aşağıda belirtilen gün ve saat aralıklarında kayıt görevlilerine teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: COVID-19 tedbirleri kapsamında; kesin kayıt işlemleri için Üniversitemize gelecek olan adaylarımız maske kullanımına ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelidirler. Kayıt esnasında yoğunluk oluşmaması için adaylarımız kesin kayıt evraklarını önceden hazırlayıp kayıt görevlilerimize teslim etmeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

• Yurtiçi Doktora Kesin Kayıt Evrakları Listesi İçin TIKLAYINIZ
  • Yurtiçi Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları Listesi İçin TIKLAYINIZ
  • Yurtiçi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları Listesi İçin TIKLAYINIZ
  • Yurtdışı Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları Listesi İçin TIKLAYINIZ Documents Required for Msc Registration CLICK
  • Yurtdışı Doktora Kesin Kayıt Evrakları Listesi İçin TIKLAYINIZDocuments Required for PhD Registration CLICK

ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

• Lisansüstü Kesin Kayıt Dilekçe Formu İçin TIKLAYINIZ
  • İkamet Adresi Beyan Formu İçin TIKLAYINIZ
  • Öğrenci Kayıt Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ
  • Lisansüstü Programlara Kayıt Taahhütnamesi İçin TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KESİN KAYIT GÖREVLİLERİ

Kesin Kayıt İşlemleri 31 Ağustos 2021 - 03 Eylül 2021 tarihlerinde 10:00-12:00 / 14:00-17:00 saatleri arasında aşağıda isimleri belirtilen Araştırma Görevlilerimizin odalarında yapılacaktır.

Registration period for Foreign Students is written in the Acceptance Letters.

2021-2022 Güz Dönemi Başvuruları İçin Kesin Kayıt İşlemlerini Yürütecek Görevli Öğretim Elemanları

ANABİLİM DALI

KAYIT GÖREVLİLERİ

KAYIT YERİ

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ABD

Arş. Gör. Emre ÇELİK

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ  ELEKTRİK-ELEKTRONİK AR-GE LABORATUVARI

MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ ABD

Arş. Gör. Caner PENSE

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

AUS LAB

DENİZCİLİK MÜHENDİSLİĞİ VE İŞLETMELERİ YÖNETİMİ ABD

Arş. Gör. Arif SAVAŞ

DENİZCİLİK FAKÜLTESİ

G-408

AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJLERİ ABD

Arş. Gör. Üstün ATAK

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

AUS LAB

Ders kayıtları ve danışman ders onayı, katkı/payı öğrenim ücreti ödeme 13 Eylül - 19 Eylül 2021 tarihleri arasında OBS sistemi üzerinden yapılacaktır. Bununla ilgili detaylı bilgi daha sonra yapılacak olan duyuruda verilecektir.

Kişisel verilerin korunması kapsamında adayların kişisel bilgileri gizlenmiştir.

Başvurabilecek yedek sayıları 06 Eylül 2021 Tarihinde ilan edilecektir. Yedek listesindekilerin kayıt hakkı kazanmak için Enstitümüze başvuruları 07 Eylül 2021 tarihinde yapılacaktır.