Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023

Deniz Ulaştırma Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Türkçe

Deniz Ulaştırma Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

Program Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 01/02/2023 tarihli yazısı ile kabul edilerek açılmış olup 2023-2024 Eğitim – Öğretim yılı Güz yarıyılı itibariyle öğrenci kabulüne başlamıştır.

Deniz Ulaştırma Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı’ nın kuruluş amacı, çok disiplinli bir yapıya sahip olan denizcilik alanında gerek fen bilimleri ve gerekse sosyal bilimler temelinde yüksek lisans seviyesinde akademik çalışmalar gerçekleştirmektir.

Ad-Soyad: Doç. Dr. Ramazan ŞENER

Tel: +90 266 717 01 17 / Dahili:2026