Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2023

Yazılım Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı

Yazılım Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans

Program Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 01/02/2023 tarihli yazısı ile kabul edilerek açılmış olup 2023-2024 Eğitim – Öğretim yılı Güz yarıyılı itibariyle öğrenci kabulüne başlanacaktır.

● Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinde mevcut 18 Dr. Öğretim Üyesi, 6 Doçent ünvanlı öğretim üyeleri ve 2 Profesör ünvanlı öğretim üyesinin uzmanlık alanları ile ilgili akademik ve proje çalışmalarını zenginleştirmek ve yeni bilim insanı yetişmesine katkıda bulunarak iş birliği sağlamak. ● Bandırma ilçesi ve çevre bölgelerinde alana yönelik kadro ihtiyacının artarak devam etmesi, bu nedenle alana yönelik yetişmiş uzman ihtiyacının, özellikle de yeni üniversitelere yönelik akademik kadro ihtiyacının giderilmesine katkıda bulunmak, ● Yabancı uyruklu başarılı lisans öğrencilerinin Yazılım Mühendisliği Lisansüstü eğitimine devam edebilmesinin sağlanarak eğitimin uluslararası düzeyde olmasına katkı sunulması, ● Üniversitemizde mevcutta yazılım mühendisliği alanında lisans eğitimi bulunmaktadır. Buradan mezun olan öğrencilerin akademik hayata kazandırılması ve alanlarında uzmanlaşmalarına katkı sağlamak.

Ad-Soyad: Prof. Dr. İbrahim ARPACI

Tel: +90 266 606 3552