Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Başvuruların Alınması

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı Lisansüstü programlarına başvuru işlemleri, 18 Temmuz 2022 - 14 Ağusyos 2022 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir.

NOT:

• Üniversitemiz Lisansüstü İngilizce Dil Sınav sonuçları 08 Ağustos 2022 tarihinde açıklanacak olup, söz konusu sınava katılacak adayların başvurularını sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapmaları ve alınan puanları sisteme eklemeleri gerekmektedir.

• Mezuniyet ortalamanızı, transkriptinizde bulunan 100'lük not değeri ile giriniz, 100'lük notunuz transkriptinizde bulunmaması durumunda YÖK Not Dönüşüm Tablosuna göre mezuniyet ortalamanız hesaplanır.

• "Hatalı Başvuru" uyarısında bir mail almanız durumunda başvuru bilgilerinizde düzeltilmesi istenen bilgilerinizi düzenleyip başvurunuzu güncelleyiniz.

• "Başvurunuz Onaylandı" bilgisi alıyorsanız herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yoktur. Değerlendirme tarihlerinde başvurunuz kurul tarafından değerlendirilecektir.

• Lütfen başvuru sırasında YURTİÇİ ve YURTDIŞI başlıklarına dikkat ediniz. Aksi takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır.

• Yüklenecek fotoğraf vesikalık formatlarına uygun biçimde çekilmelidir. Fotoğrafı uygun olmayan adayların başvuruları "Hatalı Başvuru" olarak işaretlenecektir.

• Erkek adayların başvuru esnasında Askerlik Durum Belgesini eklemeleri gerekmektedir.

• Türk adaylar için; belgelerinizi öncelikle E-Devlet'ten alınmış barkodlu haliyle yükleyiniz. Belgede barkodun çıkmaması durumunda Başvurunuz "Hatalı Başvuru" olarak işaretlenecektir. E-Devlet'ten alınamayan belgeler için; İlgili kurum tarafından almış olduğunuz basılı onaylı belgenin pdf formatını yükleyebilirsiniz.

• Herhangi bir hatayla karşılaşmanız durumunda fbe@bandirma.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.