Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuru Koşulları Kılavuzu İçin TIKLAYINIZ

NOT:

• 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Döneminde Lisansüstü programlarda Mülakat yapılmayacak olup değerlendirme puan dağılımları Başvuru Koşullarında detaylı olarak açıklanmıştır.
  • COVID- 19 Tedbirleri Kapsamında Üniversite Tarafından "Yabancı Dil Sınavı" Yapılmayacaktır.
  • "Hatalı Başvuru" uyarısında bir mail almanız durumunda başvuru bilgilerinizde düzeltilmesi istenen bilgilerinizi düzenleyip başvurunuzu güncelleyiniz.
  • "Başvurunuz Onaylandı" bilgisi alıyorsanız herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yoktur. Değerlendirme tarihlerinde başvurunuz kurul tarafından değerlendirilecektir.
  • Lütfen başvuru sırasında Yurtiçi ve Yurtdışı başlıklarına dikkat ediniz.
  • Herhangi bir hatayla karşılaşmanız durumunda "fbe@bandirma.edu.tr" adresinden mail gönderebilirsiniz.