Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2020

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI YERLEŞTİRME LİSTESİ AÇIKLANMIŞTIR.

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR. KAZANAN ADAYLARI TEBRİK EDERİZ.

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

DOKTORA PROGRAMLARINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

YURTDIŞI DOKTORA VE YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR LİSTESİ TIKLAYINIZ

Kişisel verilerin korunması kapsamında adayların kişisel bilgileri gizlenmiştir.

Kazanan adaylara OBS sisteminden e-posta gönderilmiştir.​

2020-2021 GÜZ DÖNEMİNDE LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

2020-2021 eğitim öğretim yılında kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 21-25 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, kesin kayıt için gelecek olan adaylar “Kesin Kayıt Evraklarını” eksiksiz bir şekilde elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak, dosya içerisinde (mavi dosya) aşağıda belirtilen gün ve saat aralıklarında kayıt görevlilerine teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: COVID-19 tedbirleri kapsamında; kesin kayıt işlemleri için Enstitümüze gelecek olan adaylarımız maske kullanımına ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelidirler. Kayıt esnasında yoğunluk oluşmaması için adaylarımız kesin kayıt evraklarını önceden hazırlayıp kayıt görevlilerimize teslim etmeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Yurt İçi Doktora Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

Yurtiçi Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

Yurtdışı Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

Yurt Dışı Doktora Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

Lisansüstü Kesin Kayıt Dilekçe Formu İçin TIKLAYINIZ

İkamet Adresi Beyan Formu İçin TIKLAYINIZ

Öğrenci Kayıt Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ

Lisansüstü Programlara Kayıt Taahhütnamesi İçin TIKLAYINIZ

Şartlı Kayıt Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ (YDS Belgesini 27 Eylül 2020 sonrası ibraz edecekler için)

KESİN KAYIT GÖREVLİLERİ:

Kesin Kayıt İşlemleri 21 Eylül 2020 -25 Eylül 2020 tarihlerinde 10:00-12:00 / 14:00-16:00 saatleri arasında aşağıda isimleri belirtilen Araştırma Görevlilerimizin odalarında yapılacaktır.

NOT: İlgili Araştırma Görevlilerine ulaşılamaması durumunda kayıt evraklarını 3. Katta bulunan Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim edebilirsiniz

2020-2021 Güz Dönemi Başvuruları İçin Kesin Kayıt İşlemlerini Yürütecek Görevli Öğretim Elemanları

ANABİLİM DALI

KAYIT GÖREVLİLERİ

KAYIT YERİ

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ABD

Arş. Gör. Muhammet Oğuz KORKMAZ

AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ ABD

Arş. Gör. Umut AYDIN

MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ ABD

Arş. Gör. Umut AYDIN

DENİZCİLİK MÜHENDİSLİĞİ VE İŞLETMELERİ YÖNETİMİ ABD

Arş. Gör. Deniz TETİKKOL

DENİZCİLİK FAKÜLTESİ

G-408

Ders kayıtları ve danışman ders onayı, katkı/payı öğrenim ücreti ödeme 28 Eylül 2020-02 Ekim 2020 tarihleri arasında sistem üzerinden yapılacaktır. Bununla ilgili detaylı bilgi daha sonra yapılacak olan duyuruda verilecektir.