Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2022

2021-2022 Bahar Dönemi Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Açıklanmıştır.

Enstitümüz lisansüstü programlarda 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında yedek listeden başvuru yapan adayların değerlendirme işlemleri sonuçlanmış olup kazanan adaylar aşağıdaki listede paylaşılmıtır. Kazanan adayların aşağıda elektronik ortamda doldurulması gereken belgeleri eksiksiz olarak doldurmaları ve pdf formatında Enstitümüz "fbe.bandirma.edu.tr" e-mail adresine 11.02.2022 saat 23:59'a kadar göndermeleri gerekmektedir. Yedek listeden kazanan adayların öğrenci numaraları  belgeler gönderildikten sonra belirlenecek olup 21 Şubat 2022 tarihinde ders kayıt işlemlerine başlayabilirler. Ders Kayıt işlemleri için detaylı duyuru daha sonra web sayfamızda paylaşılacaktır.

ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

• Lisansüstü Kesin Kayıt Dilekçe Formu İçin TIKLAYINIZ