Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2022

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım Duyurusu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılı Lisansüstü programlarına başvuru işlemleri, 03 Ocak 2022 - 21 Ocak 2022 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

ÇEVRİMİÇİ (ONLİNE) BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Üniversitemiz Bünyesinde Yüksek Lisans Programları İngilizce Dil Sınavı Sonuçları İçin Tıklayınız

NOT:
  • Üniversitemiz Lisansüstü İngilizce Dil Sınav sonuçları 05 Ocak 2022 tarihinde açıklanacak olup, adayların başvurularını sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapmaları ve alınan puanları sisteme eklemeleri gerekmektedir.
  • Mezuniyet ortalamanızı, transkriptinizde bulunan 100'lük not değeri ile giriniz, 100'lük notunuz transkriptinizde bulunmaması durumunda YÖK Not Dönüşüm Tablosuna göre mezuniyet ortalamanız hesaplanır.
  • "Hatalı Başvuru" uyarısında bir mail almanız durumunda başvuru bilgilerinizde düzeltilmesi istenen bilgilerinizi düzenleyip başvurunuzu güncelleyiniz.
  • "Başvurunuz Onaylandı" bilgisi alıyorsanız herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yoktur. Değerlendirme tarihlerinde başvurunuz kurul tarafından değerlendirilecektir.
  • Lütfen başvuru sırasında YURTİÇİ ve YURTDIŞI başlıklarına dikkat ediniz aksi takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır.
  • Yüklenecek fotoğraf vesikalık formatlarına uygun biçimde çekilmelidir. Fotoğrafı uygun olmayan adayların başvuruları "Hatalı Başvuru" olarak işaretlenecektir.
  • Erkek adayların Başvuru esnasında Askerlik Durum Belgesini eklemeleri gerekmektedir.
  • Herhangi bir hatayla karşılaşmanız durumunda "fbe@bandirma.edu.tr" adresinden mail gönderebilirsiniz.