Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alım Duyurusu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı Lisansüstü programlarına başvuru işlemleri, 19 Temmuz 2021-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Üniversitemiz Bünyesinde Yüksek Lisans Programları İngilizce Dil Sınavı Sonuçları İçin Tıklayınız

NOT:
  • Mezuniyet ortalamanızı, transkriptinizde bulunan 100'lük not değeri ile giriniz, 100'lük notunuz transkriptinizde bulunmaması durumunda YÖK Not Dönüşüm Tablosuna göre mezuniyet ortalamanız hesaplanır.
  • "Hatalı Başvuru" uyarısında bir mail almanız durumunda başvuru bilgilerinizde düzeltilmesi istenen bilgilerinizi düzenleyip başvurunuzu güncelleyiniz.
  • "Başvurunuz Onaylandı" bilgisi alıyorsanız herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yoktur. Değerlendirme tarihlerinde başvurunuz kurul tarafından değerlendirilecektir.
  • Lütfen başvuru sırasında YURTİÇİ ve YURTDIŞI başlıklarına dikkat ediniz aksi takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır.
  • Herhangi bir hatayla karşılaşmanız durumunda "fbe@bandirma.edu.tr" adresinden mail gönderebilirsiniz.