Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2023

2022-2023 Bahar Dönemi Yedek Kontenjandan Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Açıklanmıştır.

Enstitümüz lisansüstü programlarda 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında yedek listeden başvuru yapan adayların değerlendirme işlemleri sonuçlanmış olup kazanan adaylar aşağıdaki listede paylaşılmıtır. Kazanan adayların aşağıda elektronik ortamda doldurulması gereken belgeleri eksiksiz olarak doldurmaları ve pdf formatında Enstitümüz "fbe@bandirma.edu.tr" e-mail adresine 01.02.2023-02.02.2023 tarihleri aralığında göndermeleri gerekmektedir. Yedek listeden kazanan adayların öğrenci numaraları  belgeler gönderildikten sonra belirlenecek olup başvuru yaptığınız e-posta adresiyle tarafınıza iletilecektir. 06-10 Şubat 2023 tarihinde harç ödemelerine (Öğrenci numaranız ile Halk Bank Şubelerinden), 13-17 Şubat 2023 tarihleri arasında ders kayıt işlemlerine başlayabilirler(obs.bandirma.edu.tr). Ders Kayıt işlemleri için detaylı duyuru daha sonra web sayfamızda paylaşılacaktır.

ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

• Lisansüstü Kesin Kayıt Dilekçe Formu İçin TIKLAYINIZ