Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1961

Gençlik Festivali Büyük Bir Coşkuyla Başladı

Üniversitemiz Gençlik Festivali büyük bir coşku ile başladı. DJ Umut Öğüt eşliğinde start veren festival çeşitli etkinlikler ile devam etti. Festivalde ilk olarak Türkiye Ralli Şampiyonu Orhan Avcı ve 6 kez Türkiye ve Doğu Avrupa Şampiyonu olan Yağız avcı ralli gösterisi sergiledi. Nefeslerin tutulduğu gösteri öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Ardından festivalde halk oyunları gösterisi sergilendi. Gösterinin ardından etkinlik alanında bulunan tüm öğrenciler topluca halay çekerek, keyifli görüntü oluşturdular.

Ayrıca festivalde öğrenci toplulukları da stant açtı. Stant açılışına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tüm stantları tek tek gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Üniversitemiz öğrencileri tarafından çekilen fotoğrafların de sergilendiği festivalde Türk Kızılayı kan bağışı kampanyası başlattı.

Gün boyunca süren etkinlikler akşam olduğunda yerini konsere bıraktı. İlk olarak DJ Umut Öğüt ve Gökçe Kırgız sahne aldı. Ardından sahne alan isim ise grup Kolpa oldu. Saat 21:30’da başlayan konser 23:30’a kadar devam etti. Öğrencilerin gönüllerince eğlendiği festivalin ikinci gününde (bugün) Gökçe sahne alacak. Festival 13 Mayıs Cumartesi akşamı Zakkum konseri ile sona erecek.