Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2019

Tercih ve Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Üniversitemiz, Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında Merkez Yerleşke Rektörlük binasında bulunan Sergi Alanında tüm akademik birimler için tanıtım masaları oluşturdu. Tanıtım masalarında görevli akademik personellerimiz aday öğrencilere bölüm ve programlar ile ilgili ayrıntılı bilgilendirme hizmeti vermektedir.

Rektörlük binamızda açılan tanıtım masalarının yanında, Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında Bandırma Cumhuriyet Meydanı ve İDO Terminali önünde kurulan iki stant ile üniversite sınavına giren aday öğrencilere bilgilendirme hizmeti verilmektedir. Standlarımızda ayrıca Bandırma'da yaşayan vatandaşlarımızın üniversitemiz ile ilgili soruları da cevaplanmakta ve genel tanıtım faaliyetleri yürütülmektedir.