Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2022

Gösterim: 2079

Denizcilik Mühendisliği ve İşletmeleri Yönetimi (U.E) Tezsiz Yüksek Lisans Türkçe

Program Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 09/09/2020 tarihli yazısı ile kabul edilerek açılmış olup 2021-2022 Eğitim – Öğretim yılı Güz yarıyılı itibariyle öğrenci kabulüne başlamıştır.

Programın Amacı

Denizcilik Mühendisliği ve İşletmeleri Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ nın kuruluş amacı, çok disiplinli bir yapıya sahip olan denizcilik alanında fen bilimleri ve sosyal bilimler temelinde denizcilik sektörüyle ilgili ileri seviyede öğretim gerçekleştirmektir.

Detaylar

Kabul Koşulları

Yüksek Lisans programına kabul koşulları, öğrenci kontenjanları, aday öğrencilerde aranacak nitelikler ile başvuru ve değerlendirme sürecine ait bilgiler her ilan döneminde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü web sayfasında ilan edilmektedir.
Önerilen programa öğrenci kabulünde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği esas alınacaktır. Tezsiz yüksek lisans programlarına öğrenci kabulündeki değerlendirmede, lisans not ortalamasının (100’lük sisteme göre) alınarak en yüksek puana sahip adaydan başlanarak sıralanır.

Program Sorumlusu

Ad-Soyad: Doç. Dr. Alper KILIÇ