Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2022

Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Sistemleri Tezli Yüksek Lisans Programı

Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Sistemleri Tezli Yüksek Lisans

Program Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 20/07/2022 tarihli yazısı ile kabul edilerek açılmış olup 2022-2023 Eğitim – Öğretim yılı Güz yarıyılı itibariyle öğrenci kabulüne başlamıştır.

Programın Amacı

Gelişen teknolojiye uyum sağlama, alanındaki sorunlara çözüm üretme, karar verme, sorumluluk alma ve girişimci özelliklere sahip, yenilikçi ve ulusal değerlere saygılı bireyler yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca tarım ve gıda sistemleri alanında gerekli eğitim ve mesleki donanımı sağlayarak kendini geliştirebilen öğrencilerin, yeniliklere açık, problem çözme becerisine sahip, bilimsel özgün araştırmalar geliştirebilme yeteneğini kazanmaları amaçlanmaktadır.

Detaylar

Kabul Koşulları

Yüksek Lisans programına kabul koşulları, öğrenci kontenjanları, aday öğrencilerde aranacak nitelikler ile başvuru ve değerlendirme sürecine ait bilgiler her ilan döneminde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü web sayfasında ilan edilmektedir.

Program Sorumlusu

Ad-Soyad: Prof. Dr. Bünyamin SÖĞÜT